Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено психологічне тестування під час конкурсів до Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду та Вищого суду з питань інтелектуальної власності

03 грудня 2018, 13:01

Для цілей формування досьє кандидатів на посади суддів Вища кваліфікаційна комісія суддів України 30 листопада 2018 року ухвалила рішення про проведення тестувань з метою перевірки особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей 390 кандидатів на посади суддів касаційних судів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, зокрема Апеляційної палати цього суду, та Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

Адреса проведення комп’ютерного тестування та інтерв’ю з психологом: м. Київ, вул. Мельникова, 81Б (Національна академія прокуратури України).

Для реєстрації необхідно мати при собі паспорт громадянина України та посвідчення судді.

Реєстрація на комп’ютерне тестування – з 09 год. 30 хв.

Тривалість проведення тестування: з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., перерва – з 13 год. 00 хв. до 14 год. 00 хв.

Реєстрація на інтерв’ю – за 30 хвилин до визначеного кандидату на посаду судді графіком часу.

Тривалість інтерв’ю – до однієї години.

Присутність кандидата на тестуванні є обов’язковою.

З інформацією про графік тестування та кандидатів, стосовно яких його призначено, можна ознайомитися цим посиланням.

 Повідомляємо, що відповідно до пункту 6.1 глави 4 розділу ІІ Положення про порядок та методологію кваліфікаційного оцінювання, показники відповідності критеріям кваліфікаційного оцінювання та засоби їх встановлення, затвердженого рішенням Комісії від 03 листопада 2016 року № 143/зп-16 (зі змінами),  результати тестувань особистих морально-психологічних якостей та загальних здібностей судді (кандидата на посаду судді) є дійсними протягом одного року з дня ухвалення рішення Комісією за результатами відповідного кваліфікаційного оцінювання і враховуються у разі проведення кваліфікаційного оцінювання протягом цього періоду.

З урахуванням наведеного таке тестування не призначалося стосовно 138 кандидатів на посади суддів, які мають дійсні його результати (зі списком таких кандидатів можна ознайомитися цим посиланням).

 

За повідомленням прес-служби ВККСУ