Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Луганському окружному адміністративному суді пройшли заняття щодо дій і поведінки працівників суду у разі виникнення пожежі  

27 листопада 2018, 13:59

26 листопада 2018 року у Луганському окружному адміністративному суді пройшли заняття щодо дій і поведінки суддів та працівників апарату суду у випадках надзвичайних подій або ситуацій, а саме, у разі виникнення пожежі.

Для проведення заходу були запрошені т.в.о. заступника начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області Агафонов Віктор Миколайович та начальник відділу пожежної безпеки ГУ ДСНС у Луганській області Дегтярьов Юрій Сергійович.

Запрошені фахівці МНС України надали суддям та працівникам апарату суду базові рекомендації щодо дій і поведінки у випадках надзвичайних подій або ситуацій, пов’язаних з пожежею у приміщенні суду та на його території.

Працівники апарату суду та судді Луганського окружного адміністративного суду скористалися можливістю задати важливі питання щодо попередження пожежі, її уникнення, дій працівника суду під час пожежі та заходів протидії пожежі.

За повідомленням прес-служби суду