Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Борівський районний суд Харківської області оголошує конкурс малюнку серед школярів  

20 листопада 2018, 11:09

        Борівський районний суд Харківської області оголошує про стартування з 19 листопада 2018 року конкурсу малюнку серед школярів на тему: "Правосуддя очима дітей".

       Метою  конкурсу є: висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами; виховання поваги до  суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

До участі в конкурсі запрошуються учні 5 - 9 класів усіх шкіл Борівського району Харківської області. 

        Конкурсні роботи повинні відображати судову тематику: суддя, судовий процес, працівники апарату суду, бачення дитиною ролі судді, суд майбутнього, права людини, оголошення рішення суду, будівля суду, зал судового засідання, учасники судового процесу, символи судової влади, тощо. Робота має бути виконана на аркуші формату А4. На зворотному боці слід зазначити ПІБ, клас та назву навчального закладу.

       Конкурс малюнку серед школярів стартує з 19 по 30 листопада 2018 року.  Роботи будуть прийматися до 30 листопада 2018 року включно за адресою: Харківська область, смт. Борова, вул. вул. Миру,11.

       Після чого всі роботи  подані  в рамках  цього проекту, будуть виставлені на голосування  на сторінці Борівського районного суду Харківської області у фейсбук для обрання малюнку у категорії «глядацькі симпатії» шляхом он-лайн голосування.

      Оголошення переможців конкурсу («1», «2», «3» місце та «глядацькі симпатії») відбудеться урочисто в приміщенні суду.  Переможців очікують призи та нагороди.  

 

За повідомленням прес-служби суду