Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кримінальне провадження щодо жорстокого вбивства жінки на території курорту в м. Миргороді передано для визначення підсудності

15 листопада 2018, 16:25

08 листопада 2018 року до Миргородського міськрайонного суду Полтавської області надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно гр.  H, щодо вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених пунктом 10 частини 2 статті 115 (умисне вбивство поєднане із зґвалтуванням), частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 152 (закінчений замах на згвалтування із застосуванням фізичного насильства, що спричинили особливо тяжкі наслідки), частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У зв’язку із неможливістю утворення колегії суддів Миргородського міськрайонного суду Полтавської області, для розгляду вказаного кримінального провадження, 09 листопада 2018 року, воно направлене до Полтавського апеляційного суду для вирішення питання про передання його для розгляду по суті до іншого місцевого суду Полтавської області.

Довідково: Громадянин Н., 1987 року народження,  перебуваючи на чергуванні по охороні території ПрАТ «Миргородкурорт», поблизу кафе «Едем» зустрів громадянку М., з якою познайомився. В подальшому, в ході виниклого конфлікту, підозрюваний здійснив умисне вбивство жінки. 

З метою приховання трупу підозрюваний  переніс його до колодязю теплотраси на території ПрАТ «Миргородкурорт», що біля кафе «Едем», відкрив кришку люку та вкинув труп до колодязю. 

 

За повідомленням прес-служби суду