Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі «2 травня» оголошено перерву до 17 грудня 2018 року

12 листопада 2018, 14:21

    У зв’язку з тим, що суддя-учасник колегії знаходиться на стаціонарному лікуванні у справі «2 травня» оголошено перерву. Наступне засідання відбудеться 17 грудня 2018 року о 10.00 год.

   Нагадаємо, що на минулому судовому засіданні Миколаївським апеляційним судом постановлено ухвалу про застосування приводу до семи виправданих, які були завчасно повідомлені про дату та час розгляду справи та ще жодного разу не прибували на судові засідання, які призначались та при цьому не повідомляли про вагомі причини неявки.

 

   Додатково повідомляємо, що у провадженні Миколаївського апеляційного суду знаходиться кримінальне провадження за апеляційною скаргою прокурора відділу прокуратури Одеської області Купріної І.В. на вирок Іллічівського міського суду Одеської області від 18 вересня 2017 року відносно Альошина О.А., Власенка В.С., Глізнуци С.А., Грищука Є.В., Гулія Є.Б., Дзюбенка О.О., Довженкова С.О., Ємелянова М.І., Зайцева О.І., Зібницького В.В., Ковшова П.В., Корчинського С.М., Мефьодова Є.І., Михайлова В.Г., Романюка В.В., Рудика С.М., Сакаукова М.В., Шапки О.В., яким останніх виправдано за частиною 2 статті 294 КК України, та Суханова О.М. виправдано за частиною 2 статті 294, частиною 2 статті 263 КК України, у зв'язку з недоведеністю, що кримінальне правопорушення вчинене обвинуваченими.

 

За повідомленням прес-служби суду