Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк тримання під вартою особі, яка підозрюється у вчиненні тяжкого злочину

07 листопада 2018, 11:28

У Красноокнянському районному суді Одеської області перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Б., 1978 року народження, у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)Кримінального кодексу України.

Прокурором Котовської місцевої прокуратури до суду подано клопотання про продовження щодо громадянина Б. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, так як 28.10.2018 року спливає термін тримання під вартою. Як встановлено в судовому засіданні, з наявних матеріалів справи, громадянин Б. обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, за вчинення якого передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

25 жовтня 2018 року головуючий суддя Красноокнянського районного суду Одеської області, приймаючи до уваги особу обвинуваченого, який не має постійного місця мешкання, може незаконно впливати на свідків у вказаному кримінальному провадженні, які йому відомі та переховуватись від суду та вчинити інше кримінальне правопорушення, постановив ухвалу про продовження обвинуваченому громадянину Б.  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на період судового розгляду справи, але не більше ніж на шістдесят днів - до 24 грудня 2018 року включно.

 

 За повідомленням прес-служби суду