Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено семінарське заняття із використання системи ВКЗ та ТЗ «АКОРД» для працівників апарату Комсомольского міського суду Полтавської області  

18 жовтня 2018, 11:07

На виконання плану роботи суду на ІІ півріччя 2018 року,  18.10.2018 року у Комсомольському міському суді Полтавської області проведено семінарське заняття з питань використання системи відеоконференцзв’язку та технічного засобу фіксування судового процесу «АКОРД».

Семінар проведено головним спеціалістом з інформаційних технологій Дмитром Джуганом та секретарем судового засідання Наталією Чебикіною.

Слухачами семінару були секретарі судових засідань суду та помічники суддів.

Під час семінару працівники апарату суду обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи з технічними засобами фіксування судового процесу.

Згідно зі змінами в процесуальному законодавстві відтепер помічник судді за дорученням судді може за відсутності секретаря судового засідання здійснювати його повноваження. Отже, помічники суддів прослухали теоретичну частину, а саме ознайомилися з Інструкцію про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу, отримали практичні поради від секретарів судового засідання.

 

За повідомленням прес-служби суду