Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя апеляційного суду Одеської області провів тренінг для майбутніх суддів

17 жовтня 2018, 12:54

Цього тижня в Одеському регіональному відділенні Національної школи суддів України заступник голови апеляційного суду Одеської області, кандидат юридичних наук Андрій Дрішлюк спільно з суддею Малиновського районного суду м. Одеси Олександром Леоновим проводять для майбутніх суддів навчальні тренінги, темою яких є вивчення процесуальних особливостей розгляду справ, що виникають із заподіяння шкоди.

Проведення зазначених тренінгів, метою яких є отримання слухачами  знань та навичок, необхідних для розгляду цивільних справ, що виникають із правовідносин відшкодування шкоди, відповідно до програми зі спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, заплановано на 16-17 жовтня та 19-20 жовтня 2018 року.

Під час навчання викладачі опрацюють зі слухачами поняття та види шкоди в цивільному праві, розкриють умови за яких настає цивільно-правова відповідальність при заподіянні шкоди, підстави звільнення від обов’язку відшкодувати шкоду, а також розглянуть нормативну базу та рішення судів у цій категорії справ з метою опанування процесуальних особливостей їх розгляду.

З метою перевірки рівня засвоєння матеріалу лекцій, програмою тренінгів також передбачено проведення опитувань слухачів та вирішення ними практичних завдань, пов’язаних з темою навчального курсу.

 

 За повідомленням прес-служби суду