Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За навмисне тяжке поранення лісника чоловік проведе за ґратами 8 років

17 жовтня 2018, 09:48

        12 жовтня 2018 року суддєю Ізюмського міськрайонного суду Харківської області закінчено розгляд кримінальної справи по обвинуваченню громадянина Т. у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

        Подія сталась в лісовому масиві поблизу залізничної станції «390км», що розташована поблизу с. Букине Ізюмського району Харківської області. В той зимовий вечір в лісі випадково зустрілися єгерь та мисливець. Побачивши в лісі людину зі зброєю, єгерь голосно погукав мисливця. Мисливець мав при собі двоствольну рушницю 12-го калібру. Він одразу просто направив на чоловіка зброю, прицілився та двічі вистрілив по ногах лісника. Постріли були влучними, внаслідок отриманих поранень, потерпілий впав та почав голосно кликати на допомогу. Стрілок одразу втік. Потерпілого через деякий час знайшли його товариші, та доставили до лікарні. Горе-мисливця у дуже сп’янілому стані того ж дня бачили односельці та на запитання, що трапилося в лісі, він казав різні версії, спочатку, що підстрелив кабана, потім - підстрелив або навіть убив людину, вів себе неадекватно.

З огляду на вищевикладені обставини, те, що обвинувачений не визнав свою провину, не розкаявся, був раніше судимий за вчинення особливо тяжкого злочину за спричинення смерті іншій людині, суд прийшов до висновку про необхідність призначення обвинуваченому максимального покарання в межах санкції статті у вигляді 8 (ВОСЬМИ) років позбавлення волі.

 

За повідомленням прес-служби суду