Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практичні навички роботи секретаря судового засідання  

16 жовтня 2018, 13:26

16–19 жовтня 2018 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання  окружних та апеляційних судів.

Відкриваючи захід, директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець зазначив, що метою цієї підготовки є удосконалення професійних знань та вмінь секретарів судового засідання. 

Під час заходу слухачі удосконалять свої знання з української ділової мови, розглянуть загальні правила ведення судового діловодства, проаналізують дисциплінарну та матеріальну відповідальність державного службовця, обговорять проблеми застування антикорупційного законодавства України та особливості здійснення електронного декларування. Практично значущим та актуальним для учасників підготовки буде вивчення питання щодо участі секретаря судового засідання в підготовці справи до судового розгляду, а також розгляд особливостей складання та оформлення процесуальних та службових документів, протоколу судового засідання,  судових викликів, поштових відправлень, запитів суду. Окрім того, слухачі навчаться запобіганню конфліктам у професійній діяльності.

За повідомленням прес-служби НШСУ