Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перша у Київському райсуді м. Полтави онлайн-трансляція відбудеться по справі про скасування державної реєстрації на право власності

04 жовтня 2018, 09:36

     Київський районний суд м. Полтави повідомляє, що при розгляді цивільної справи № 552/4730/18 за позовом Кримпохи Вікторії Вікторівни до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, Державного реєстратора комунального підприємства «Реєстратор» Полтавської обласної ради Міняйло Ольги Григорівни про визнання недійсними та скасування наказів, скасування державної реєстрації права власності, яка призначена на 09:00 9 жовтня 2018 року, буде здійснюватися он-лайн трансляція судового засідання на офіційному каналі Youtube «Судова влада України».

     Відповідно до положень ч.ч. 1, 4, 5, 6 ст. 7 ЦПК України розгляд справ у судах проводиться усно і у відкритому судовому засіданні, крім випадків, передбачених цим Кодексом. Особи, присутні в залі судового засідання, представники засобів масової інформації можуть проводити у залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіозапис з використанням портативних відео- та аудіотехнічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених цим Кодексом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

     Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав.

     Зали судових засідань суду є невеликими за розмірами та не можуть вмістити великої кількості присутніх, а тому, за ходом розгляду даної справи у суді ви можете слідкувати в режимі он-лайн за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=p6oERxu9KMY

 За повідомленням прес-служби суду