Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченому у крадіжці суд  продовжив строк тримання під вартою

03 жовтня 2018, 16:37

      У провадженні Біляївського районного суду Одеської області перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина М., громадянина С., громадянина Я. та громадянина М.О.у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

       До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання прокурора Іллічівської місцевої прокуратури про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого громадянина Я. в Одеській УВП-21 УДПтС України в Одеській області строком на 60 днів.

     Нагадаємо, громадянин Я. обвинувачується в тому, що 31 січня 2018 року разом зі знайомим викрав особисте майно жителя с. Маяки Біляївського району Одеської області. Підозрювані були затримані працівниками поліції.

       2 жовтня 2018 року суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про продовження громадянину Я. запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою на 60 днів, до 12 грудня 2018 року включно, в Одеській УВП-21 УДПтС України в Одеській області.  

       За повідомленням прес-служби суду