Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові проходить тренніг для суддів-спікерів

02 жовтня 2018, 12:18

1–2 жовтня 2018 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для суддів місцевих судів на тему: “Суддя-спікер у комунікаційній діяльності суду”.

Захід відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна, наголосивши на актуальності обраної теми, в силу необхідності зміцнення авторитету кожного суду, зокрема.

Для проведення заходу запрошено суддю Олександра Сасевича, практичного психолога Ольгу Уралову, фахівця-експерта з комунікацій у системі правосуддя, члена Національної спілки журналістів, сертифікованого викладача Національної школи суддів України Ольгу Давид,  головного редактора інтернет-видання “Zaxid.net” Олега Ониська, керівника прес-служби ПАТ “Кредобанк”, експерта з комунікацій Віктора Гальчинського.

Судді пройдуть модулі з психологічного конструкту, комунікації суду виявлення професійного потенціалу комунікатора.

Наприкінці першого дня семінару учасники отримають домашнє завдання, з презентації якого розпочнуть другий день роботи. Також судді візьмуть участь у модерованій дискусії, яка має на меті розкрити запити суспільства до суддівської спільноти, навчаться будувати стратегію роботи судді-спікера і сформулюють моделі поведінки під час кризових ситуацій.

На завершення заходу слухачі поділяться враженнями і висловлять своє бачення майбутнього розвитку інституту комунікації в судовій владі.

Участь у семінарі приймає суддя Старовижівського районного суду Волинської області О. Й. Хаврона.

За повідомленням прес-служби суду