Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення щодо реорганізації Нововоронцовського районного суду Херсонської області

01 жовтня 2018, 18:51

29 грудня 2017 року Президент України підписав Указ № 451 «Про реорганізацію місцевих загальних судів». Прийнято рішення, утворити Великоолександрівський окружний суд – у Великоолександрівському, Високопільському та Нововоронцовському районах Херсонської області із місцезнаходженням у селищах міського типу Великій Олександрівці, Високопіллі та Нововоронцовці Херсонської області шляхом реорганізації (злиття) Великоолександрівського районного суду, Високопільського районного суду та Нововоронцовського районного суду Херсонської області.

Головою комісії з реорганізації (злиття) Нововоронцовського районного суду Херсонської області призначено Васильковського Сергія Володимировича.

Наказом ДСА України № 454 від 06 вересня 2018 року «Про забезпечення виконання Указу Президента України від 29 грудня 2017 року № 451» (із змінами, внесеними наказом ДСА України № 470 від 14 вересня 2018 року) установлено строк для пред’явлення вимог кредиторам до місцевих загальних судів, що реорганізуються (шляхом злиття), - шість місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Додатково повідомляємо, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів» на теперішній час Нововоронцовський районний суд продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Великоолександрівського окружного суду Херсонської області.

За повідомленням прес-служби суду