Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом позбавлено батьківських прав чоловіка, який свідомо ухилявся від виконання обов’язків стосовно двох власних доньок

27 вересня 2018, 11:18

Рішенням судді Ленінського районного суду м. Миколаєва задоволено позовні вимоги громадянки К. про позбавлення батьківських прав громадянина К., відносно його дітей: доньки Крістини, 2004 року народження та доньки Софії, 2011 року народження.

Позивач звернулась до суду з позовом, в якому просила позбавити батьківських прав відповідача К. відносно дітей Крістіни, 2004 року народження, Софії, 2011 року народження, оскільки відповідач ухиляється від виконання своїх обов’язків по вихованню та утриманню дітей. В добровільному порядку відмовився сплачувати аліменти на утримання дітей, участі у вихованні дітей не бере, не цікавиться їхнім життям, інтересам дітей, станом їх здоров’я та не бажає спілкуватися з ними..

Відповідач у судове засідання не з’явився, про причини неявки суду не повідомив, про дату, час та місце слухання справи був повідомлений належним чином.

Оцінивши всі зібрані по справі докази, враховуючи інтереси дітей для забезпечення стабільних та гармонійних умов їх життя, повного та всебічного розвитку, та зважаючи на те, що відповідач ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дітей, суд прийшов до висновку, що позов підлягає задоволенню.

З інформацією щодо тексту судового рішення можноь ознайомитися за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua (справа № 489/2018/17)

 Зазначимо, що заочне рішення суду ще не набрало законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду