Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

9 років позбавлення волі за умисне вбивство

18 вересня 2018, 18:23

18 вересня 2018 року Роздільнянський районний суд Одеської області у складі: судді доповідача: Ільяшук А.В., суддів: Іванова О.В., Панчук А.І., дослідивши всі матеріали справи, визнали М. винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України і призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 (дев’ять) років.

Інформаційно: 16 грудня 2017 року, біля 18:00 години, під час вживання спиртних напоїв, М. приревнував свою співмешканку до К., та помітно до оточуючих обурився так як останній після спільного танцю з Н., поцілував її. Надалі між М. та К виникла сварка, в ході якої вони залишили будинок та вийшли на подвір'я. В цей же час, під час словесного конфлікту у М. виник злочинний намір на умисне заподіяння смерті К.

Реалізуючи свій злочинний намір, М. непомітно для К., взяв до правої руки камінь, та дочекавшись поки останній зайде до будинку, прослідував за ним. Після цього, М. діючи умисно, наніс декілька ударів в лобову область голови К., від чого той впав на підлогу та помер на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

            Надалі усвідомлюючи протиправність своїх дій, М. з метою укриття слідів вчиненого злочину, замотав тіло К. в килим, погрузив на господарську тачку та вивіз під бетонний міст та кинув тіло К. в річку.

 Звертаємо увагу, що вирок суду ще не набрав законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду