Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційним судом Херсонської області розглянуто апеляційні скарги чотирьох підозрюваних у вчиненні нападу на радницю голови Херсонської міської ради

17 вересня 2018, 10:24

13 вересня 2018 року Апеляційним судом Херсонської області у відкритих судових засіданнях були розглянуті матеріали кримінальних проваджень за апеляційними скаргами захисників на ухвали Херсонського міського суду Херсонської області про застосування запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваних М. Грабчука , С.Торбіна, В. Васяновича, В. Горбунова, яким інкримінується вчинення нападу на радницю голови Херсонської міської ради, кваліфікованого органами досудового розслідування за ч.2 ст.15, п.4, 12 ч.2 ст.115 КК України (закінчений замах на вбивство, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб).

За результатами апеляційного розгляду оскаржувані ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно М. Грабчука, С. Торбіна та В. Горбунова залишено без змін.

Ухвалу слідчого судді Херсонського міського суду Херсонської області про обрання В. Васяновичу запобіжного заходу у видгляді тримання під вартою апеляційним судом скасовано та постановлено нову ухвалу, якою підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 19 жовтня 2018 року включно.

 

За повідомленням прес-служби суду