Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Лубенському міськрайонному суді Полтавської області проведено "День відкритих дверей" 

17 вересня 2018, 10:08

     У Лубенському міськрайонному суді Полтавської області відбувся комунікативний захід "День відкритих дверей".

       Відчиняючи двері в цей день, ми запрошували усіх бажаючих побачити реальне життя суду, показати відкритість та прозорість в своїй діяльності, донести думку про доступність суду для  громадян, сформувати у широкої громадськості обізнаності з  роботою судової гілки влади!

         Про проведення Дня відкритих дверей судом проінформовано  шляхом розміщення відповідного оголошення на інформаційних ресурсах суду - на веб-сайті суду Судової влади та в соціальній мережі - Facebook.

          Учасниками заходу стали учні 9-А класу загальноосвітньої школи міста І-ІІІ ступенів №1 разом з вчителем правознавства Даценко Віленою Станіславівною.

       З вітальним словом до учнів звернувся суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області Даценка Василь Миколайович, який розповів про вагомість і складність роботи судді. Зокрема, він зосередив увагу на нормах КУпАП, на нормах кримінального законодавства та важливості правильного його застосування.

         З метою вдосконалення правової свідомості, було забезпечено присутність учнів на судовому засіданні по кримінальному провадженню під головуванням судді Гудкова Сергія Вячеславовича.

        Знову ж таки, найцікавішим моментом у програмі Дня відкритих дверей для школярів було відвідання судового засідання. Після якого школярі поділилися своїми позитивними враженнями та виявили бажання і в подальшому приймати участь у таких заходах в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області.

        Нагадуємо, що комунікативний захід "День відкритих дверей" з початку 2018 року відбувся в нашій судовій установі вже втретє. До кінця 2018 року заплановано низьку комунікативних заходів, які сприятимуть поглибленню правової обізнаності  молоді про діяльність судів та судової системи в цілому, роботою суддів та працівників апарату суду.  

За повідомленням прес-служби суду