Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Октябрського районного суду м. Полтави звернулися до голови ДСА України з проханням збільшити штат суддів новоствореного суду

13 вересня 2018, 15:02

Судді Октябрського районного суду міста Полтави на зборах 10 вересня 2018 року прийняли рішення про направлення звернення до голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка щодо збільшення загальної штатної кількості суддів Окружного суду міста Полтави  (до складу якого буде входити і Октябрський районний суд міста Полтави після реорганізації).

 

Така необхідність була викликана тим, що у місті Полтаві зареєстровано Територіальне управління Державного бюро розслідувань у м.Полтава, діяльність якого буде охоплювати Полтавську, Дніпропетровську, Сумську та Харківську області.

 

Тобто, до територіальної підсудності Окружного суду міста Полтави буде належати розгляд усіх клопотань у межах досудового розслідування вказаного структурного підрозділу Державного бюро розслідувань і в наслідок діяльності якого значно збільшиться навантаження на слідчих суддів новоствореного суду.

 

Зі змістом листа можна ознайомитися за посиланням: лист щодо збільшення штату суддів.pdf

 

 За повідомленням прес-служби суду