Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Бердянському міськрайонному суді Запорізької області проведено "День відкритих дверей"  

12 вересня 2018, 15:24

12 вересня 2018 року до Бердянського міськрайонного суду завітали учні 6 класу загальноосвітньої школи № 11 м. Бердянська. Вони відвідали архів, зал судових засідань, ізолятор тимчасового утримання. Прес-секретар суду Андрій Мазняк розповів про порядок зберігання справ в архіві, оснащення залів судового засідання, порядок утримання підсудних під час розгляду справи у суді, хто та за яких умов може скласти протокол про адміністративне правопорушення стосовно неповнолітнього. Школярам розповіли про роботу секретаря судового засідання під час розгляду справи у суді та про спеціальний одяг судді – мантію.

Школярі дізналися про відповідальність за вчинення адміністративних правопорушень за жорстоке поводження з тваринами, безквітковий проїзд в громадському транспорті, дрібне хуліганство, розпивання алкогольних напоїв.

Під час жвавої розмови діти поставили багато питань, зокрема: як стати суддею, чи користується суддя дерев’яним молотком під час засідань, розповіли про випадки правопорушень свідками яких вони були або чули про їх вчинення.

 

 

 

 

 

  Більше фото у розділі фотогалерея

 

За повідомленням прес-служби суду