Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Полтавської області відбулась робоча зустріч голови суду з начальником філії «Центру пробації»  

12 вересня 2018, 11:55

11 вересня 2018 року відбулась робоча зустріч голови Апеляційного суду Полтавської області Сергія Гальонкіна з начальником філії «Центру пробації» в Полтавській області Олександром Дем’яненком. Під час якої було обговорено Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання», а саме: до Кодексу України про адміністративні правопорушення, до Кримінального та Сімейного кодексів України.

Також в ході зустрічі було обговорено питання взаємодії судових органів з уповноваженими органами з питань пробації щодо вивчення та дотримання законів України при виконанні покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

Наприкінці заходу начальник філії «Центру пробації» в Полтавській області Олександр Дем’яненко анонсував проведення національної фотовиставки «Пробація. Можливості для змін», яка ознайомить громаду з реальними історіями людей, які свого часу оступилися, але знайшли в собі сили виправитися, залишитися повноправними членами суспільства, навчатися і працювати. Виставка відбудеться у жовтні в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.П. Котляревського.

 

За повідомленням прес-служби суду