Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища рада правосуддя розпочала серію тренінгів для керівного складу секретаріату ВРП

11 вересня 2018, 12:25

Вища рада правосуддя за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» розпочала серію тренінгів для керівного складу секретаріату ВРП з метою підвищення його професійного рівня та удосконалення управлінських знань та навиків. Програма навчання включатиме п’ять сесій з питань підвищення особистої та командної ефективності, лідерства, управління персоналом, внутрішньої і зовнішньої комунікації та стратегічного планування. Навчальні сесії триватимуть із 7 вересня до 10 листопада 2018 року.

Під час першого тренінгу, який відбувся 7–8 вересня, учасники оволоділи практичними навичками та інструментами управління часом, сучасними методами делегування та розподілу обов’язків з метою забезпечення високої якості роботи, навчилися застосовувати проактивний підхід для досягнення особистого та професійного успіху, ставити цілі у щоденній роботі та знаходити належні засоби для їх досягнення, а також правильно розставляти пріоритети.

Як відзначив керівник секретаріату Вищої ради правосуддя Сергій Пушкар, комплекс тренінгів для керівного складу секретаріату ВРП є першим вагомим кроком такого масштабу до запровадження постійної програми навчання всіх, без винятку, працівників секретаріату ВРП.

«Без постійного навчання, постійної актуалізації своїх знань та навичок сучасний державний службовець не матиме змоги належним чином виконувати свої професійні обов’язки, бути готовим долати щоденні виклики державної служби, – наголосив Сергій Пушкар. – Важливо також опікуватися не просто згуртуванням колективу, а і створенням високоефективної команди однодумців, що гармонійно вирішують масштабні проблемні питання діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя. Тож від імені колективу секретаріату висловлюю щиру подяку нашим партнерам із Програми USAID «Нове правосуддя» за таку серйозну та актуальну допомогу».

 

Прес-центр судової влади України