Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За викрадення чужого майна - штраф  

10 вересня 2018, 14:00

    В Городенківському районному суді в підготовчовому судовому засіданні розглянуто кримінальне провадження щодо вчинення таємного викрадення  чужого майна.                                                                В червні 2018 року перебуваючи неподалік   території  ринку в. Городенка обвинувачена  С.  побачила потерпілу К., яка вийшла з приміщення обмінного пункту. Тоді в обвинуваченої виник  умисел  на вчинення крадіжки гаманця  з  рюкзака потерпілої.  Діючи умисно,  з корисливих мотивів, таємно викрала з рюкзака   гаманець з грошовими коштами на певну суму. Своїми діями заподіяла потерпілій   матеріальні збитки .

В підготовчому судовому засіданні затверджено угоду про  примирення   укладену між  сторонами,  яка  відповідає вимогам ст. 471 КПК України, умови якої не суперечать інтересам суспільства і не порушують права, свободи чи інтереси сторін, угода укладена добровільно, не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин ніж ті, що передбачені в угоді.

       Вироком Городенківського районного суду від 10.09.2018р. С. визнано винуватою  у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України    та  призначено їй  узгоджене  сторонами покарання  -   штраф в розмірі  шістдесяти    неоподатковуваних  мінімумів  доходів громадян, що у грошовому  виразі становить   одну тисячу двадцять  гривень.

    При розгляді даного кримінального провадження були присутні репортер Фармус Наталія та телеоператор Іванків Тарас із телеканалу ТРК Україна.

Вирок законної сили не набрав.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 342/673/18.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду