Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченій у скоєнні ДТП в м. Ізюм, у якій загинула молода пара продовжено запобіжний захід

07 вересня 2018, 11:20

Ухвалою Ізюмського  міськрайонного суду Харківської області продовжено запобіжний  захід відносно обвинуваченої у вчиненні кримінального правопорушення  за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

У ході судового засідання було допитано свідків події. Судом задоволено клопотання однієї з потерпілих про застосування до неї заходів забезпечення безпеки у вигляді охорони її житла і майна на весь період судового розгляду кримінального провадження та до набрання вироком законної сили. Забезпечення безпеки потерпілої доручено Головному управлінню Національної поліції в Харківській області для спрямування до районного відділення поліції в межах територіальної юрисдикцією якої мешкає потерпіла.

Суд ухвалив рішення про продовження обвинуваченій на два місяці обов`язків, передбачених ч.5 ст. 194 КПК України, а саме:

- прибувати за кожною вимогою до суду;

- повідомляти прокурора чи суд про необхідність зміни свого місця проживання або місця роботи;

- в триденний строк з дати цієї ухвали здати прокурору Козир М.В. для передачі на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України, в разі їх наявності;

- утримуватися від спілкування зі свідками, потерпілими у даному кримінальному провадженні.

- носити електронний засіб контролю.

    

З повним текстом ухвали суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи №623/1967/18.

 

За повідомленням прес-служби суду