Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вишгородському районному суді Київської області пройде анонімне опитування учасників справ щодо якості функціонування роботи суду  

06 вересня 2018, 14:43

 В період з 10 вересня 2018 року по 10 жовтня 2018 року у Вишгородському районному суді Київської області пройде анонімне опитування учасників справ щодо якості функціонування роботи суду за картками громадського звітування.

  Опитування учасників справ відбуватиметься на базі модуля системи оцінювання роботи суду «Задоволеність роботою суду учасниками проваджень», розробленого та рекомендованого експертами Проекту USAID «Справедливе правосуддя» та затвердженого Радою суддів України.

  Інформуємо, що респонденти при проведенні анкетування обиратимуться робочою групою  випадковим чином, інформація наявна в анкетах є конфіденційною і підлягатиме обробці лише в узагальненому виді.

  Кожна анкета матиме унікальний номер та складатиметься 2 блоків для заповнення респондентом.

  Повідомляємо учасників справ про проведення опитування та просимо долучатись з метою спільного підвищення якості надання судових послуг!

 

  З наказом голови суду про проведення опитування можна ознайомитись за посиланнями /userfiles/nakaz%201_2.jpg ,/userfiles/nakaz%202_2.jpg  .

 

За повідомленням прес-служби суду