Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив у задоволенні заяви про забезпечення позову у справі щодо надання Віктору Януковичу державних адвокатів

03 вересня 2018, 17:11

Окружний адміністративний суд міста Києва ухвалив рішення відмовити представнику позивача у задоволенні заяви про забезпечення позову Віктора Януковича до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо надання йому державних адвокатів.

Представником позивача не було доведено, що не вжиття судом заходів забезпечення позову може істотно  ускладнити чи унеможливити ефективний захист або поновлення порушених прав  та інтересів позивача, тому суд ухвалив рішення, що відповідна заява задоволенню не підлягає.

Як відомо, Окружним адміністративним судом міста Києва розглядається справа за позовом Віктора Януковича до  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві. Днями ж до суду надійшла від представника Януковича заява про забезпечення позову. Позивач просив суд до винесення в адміністративній справі рішення по суті зупинити у повному обсязі дію Доручень Центру щодо призначення Віктора Овсяннікова та Юрія Рябовола для захисту Віктора Януковича, заборонити Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві вчиняти дії щодо залучення та видачі доручень адвокатам  Центру для здійснення будь-яких дій в інтересах Януковича, а також заборонити Віктору Овсяннікову, Юрію Рябоволу або іншим адвокатам, вчиняти юридично значимі дії від імені та в інтересах Януковича, у тому числі й у відповідному кримінальному провадженні.

 

За повідомленням прес-служби суду