Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у вчинені умисного вбивства продовжено строк тримання під вартою

30 серпня 2018, 19:42

30 серпня 2018 року, в процесі розгляду кримінального провадження відносно громадянина М., який обвинувачується у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), було розглянуто клопотання прокурора щодо продовження застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно обвинуваченого на 60 діб. Колегія суддів після нарадчої кімнати, клопотання прокурора про подовження терміну тримання під вартою обвинуваченого М., - задовольнило.

Наступне судове засідання відбудеться 17 вересня 2018 року о 14 год. 00 хв.

Справа розглядається колегіально: головуючий суддя: Ільяшук А.В., судді: Іванова О.В., Панчук А.І.

Пошук в ЄДРСР судових рішень за вказаним провадженням можна здійснити за номером: 499/451/18.

Інформаційно: 16.12.2017 на фоні ревнощів громадянина М., своєї дружини до громадянина К., у М. виникла сварка з останнім, вході якої громадянин К. та М., залишили будинок та вийшли на подвір’я для того щоб перекурити цигарку. В цей час у М. виник злочинний намір на умисне протиправне заподіяння смерті своєму знайомому К., так як між ними виникла сварка та М. мав образу на К., так як той, на його думку, залицявся до його дружини.

Реалізуючи свій злочинний намір, направлений на умисне протиправне заподіяння смерті своєму знайомому К., М. непомітно для самого К., підійшов до насипу з камінням та взяв до правої руки камінь. Як тільки К. ввійшов до приміщення коридору, М. діючи умисно, наніс декілька ударів в лобову область голови К., від чого останній впав на підлогу та помер на місці від отриманих ушкоджень.

Надалі громадянин М. з метою укриття слідів вчиненого кримінального правопорушення замотав тіло К. в килим червоного кольору, погрузив на господарську тачку та кинув тіло К. у річку.

           За повідомленням прес-служби суду