Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суддівських колективах обговорюють особливий порядок виїзду до Російської Федерації та окупованих територій

30 серпня 2018, 18:46

 

 30 серпня 2018 року голова Красноградського районного суду Харківської області Гусар П.І. провів оперативну нараду із суддями та працівниками апарату суду.

У ході наради суддів та працівників апарату суду було ознайомлено з наказом Державної судової адміністрації України № 400 від 13.08.2018, яким затверджено Тимчасовий порядок контролю виїзду суддів та працівників апаратів судів, інших органів і установ систем правосуддя (несекретоносіїв) до Російської Федерації, Республіки Білорусь, невизнаних Придністровської Молдавської Республіки, Абхазії, Південної Осетії, на території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим, міста Севастополя і на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях.

За приписами Порядку, мета його впровадження позиціонується як попередження виникнення передумов щодо потрапляння суддів та працівників апаратів судів, інших органів і установ системи правосуддя України у поле зору спецслужб країни-агресора, забезпечення своєчасного реагування та локалізації можливих негативних наслідків у разі їх виїзду до визначених Порядком територій.

За повідомленням прес-служби суду