Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому міському суді відбулась урочиста нарада з нагоди святкування Дня незалежності України

23 серпня 2018, 13:18

З нагоди 27-ї річниці Дня незалежності України у Вінницькому міському суді Вінницької області пройшла урочиста нарада. Так, 23 серпня 2018 року голова суду Андрій Михайленко та керівництво апарату суду привітали усіх працівників зі святом та нагородили колег Грамотами та Подяками.

Традиційно розпочав зустріч головуючий Андрій Васильович, який наголосив:

«День незалежності України – це  вагоме свято для всього українського народу. Це результат тисячолітньої боротьби за право мати свою державу. Тому ми маємо пишатись такою датою, яка започаткувала нову епоху в нашому житті».

Так, Андрій Михайленко привітав всіх зі святом та нагородив колег почесними грамотами та подяками. Також відмітив та подякував команді «Міський суд» за виборене I місце у Чемпіонаті міста Вінниці з міні-футболу серед державних службовців 2018 та вручив Грамоти від Голови ГС «Вінницької міської Федерації футболу» і Голови комітету по фізичній культурі і спорту.

Наприкінці наради слово взяла керівник апарату Неля Гудемчук, яка приєдналась до привітань та побажала працівникам Вінницького міського суду міцного здоров’я, добра та миру.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду