Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Херсонському міському суді проведено навчання для секретарів суду  

20 серпня 2018, 09:21

17 серпня 2018 року в Херсонському міському суді було проведено заняття для секретарів суду, на тему: «Методичні рекомендації щодо заповнення інформації про сплату судового збору у обліково-статистичних картках».

Семінар проводила провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності суду та судової статистики Сіра О.С., за участю заступника керівника апарату суду Стульківської С.В.

На початку семінару, присутніх було ознайомлено з листом ДСА України в Херсонській області № 957/02 від 03.08.2018року, щодо  реквізитів рахунків для зарахування судового збору.

У ході заходу, було проаналізовані особливості заповнення інформації про сплату судового збору у обліково-статистичних картках. Зокрема, були висвітлені особливості внесення відомостей про пільги або щодо звільнення від сплати судового збору, внесення інформації про повернення судового збору за рішенням суду.

Окрім того, були обговорені можливі нестандартні ситуації, які можуть виникнути під час заповнення інформації щодо судового збору та механізми їх вирішення.

 

За повідомленням прес-служби суду