Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Депутата районної ради визнано винуватим у скоєнні адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією

13 серпня 2018, 10:44

Городенківським районним судом  Івано-Франківської області розглянуто справу про вчинення адміністративного корупційного правопорушення передбаченого ч.2 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне повідомлення НАЗК про суттєві зміни в майновому стані). 
Н., будучи депутатом районної ради та відповідно до вимог п.п. б п.1 ч.1 ст.3 Закону України «Про запобігання корупції», суб’єктом відповідальності за правопорушення, пов'язані з корупцією, несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни в майновому стані, а саме щодо придбання нерухомого майна, що перевищує 50 прожиткових мінімумів доходів громадян. Своїми діями Н. порушив вимоги ч.2 ст.52 Закону України «Про запобігання корупції», чим вчинив правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч.2 ст.172-6 КУпАП. 
Постановою суду Н. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП, та накладено штраф у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в грошовому виразі становить 1700 (одну тисячу сімсот) гривень. 
Постанова законної сили не набрала. 
Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №342/532/18.

 

 

За повідомленням прес-служби суду