Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Індустріальним районним судом м. Дніпропетровська розглядається кримінальне провадження стосовно громадянина Республіки Гвінея

10 серпня 2018, 11:30

     01.08.2018 року до Індустріального районного суду м. Дніпропетровська надійшов обвинувальний акт, затверджений прокурором Дніпропетровської місцевої прокуратури № 1 Головко В.В., стосовно громадянина Республіки Гвінея S.Y. за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України.

     Громадянин S.Y. обвинувачується у таємному викраденні чужого майна (крадіжка), а також незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно.

     Автоматизованою системою документообігу суду вказане кримінальне провадження було розподілено головуючому судді - Шофаренко Ю.Ф.

     06 серпня 2018 року по справі відбулось підготовче засідання, за результатами якого справу було призначено до розгляду на 13 серпня 2018 року на 15:00 годину. Також було задоволено клопотання прокурора Головко В.В. та продовжено дію запобіжного заходу відносно громадянина S.Y. у виді тримання під вартою до 04.10.2018 року.

     Відповідне процесуальне рішення, з мотивами його прийняття, міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/Review/75698194.

     До набрання вироком законної сили особа вважається невинуватою у скоєнні злочину.

     Інтереси обвинуваченого в даному кримінальному провадженні відповідно до вимог КПК України захищені представництвом професійного захисника за договором, а також перекладачем.

     Крім того, про розгляд кримінального провадження судом проінформовано Почесного Консула Республіки Гвінея в Україні, який виявив намір бути особисто присутнім на слуханні справи по суті.

     Оскільки розгляд даного кримінального провадження становить суспільний інтерес, просимо представників засобів масової інформації завчасно повідомляти прес-службу суду про бажання взяти участь у судовому засіданні за тел.(056) 720-94-24.

     Звертаємо увагу, що присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації.

     У випадку проведення в залі судових засідань фото і кінозйомки, теле, відео, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо/телебаченню, пропонуємо заздалегідь подати клопотання.

                Про хід розгляду даного кримінального провадження суд буде інформувати додатково.

 

     За повідомленням прес-служби суду