Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом повернуто до державної власності базу відпочинку «Зорі Тирасполя», що розташована в смт Затока

09 серпня 2018, 17:13

Господарським судом Одеської області було прийнято рішення у справі №916/759/16 від 11.04.2018р. за позовом заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до відповідачів: малого підприємства «Аліса» та приватного підприємства «Готельний комплекс «Курорт Еліт» за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Затоківської селищної ради про витребування майна бази відпочинку «Зорі Тирасполя», яке знаходиться в м. Білгород-Дністровський, смт. Затока Одеській області та за зустрічним позовом приватного підприємства «Готельний комплекс «Курорт Еліт» до відповідача за зустрічним позовом заступника прокурора Одеської області в інтересах держави в особі Фонду державного майна України за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Затоківської селищної ради про визнання права власності на об’єкт нерухомості.
Так, за наслідком розгляду справи по суті було встановлено, що база відпочинку «Зорі Тирасполя» вибула з володіння держави Україна поза її волі, про що було достовірно відомо малому підприємству «Аліса». Колегія суддів прийшла до висновку, що є правові підстави для задоволення позовних вимог у повному обсязі та витребувано у відповідачів на користь держави в особі Фонду державного майна України майно бази відпочинку «Зорі Тирасполя», а також зобов’язано мале підприємство «Аліса» звільнити державне майно бази відпочинку «Зорі Тирасполя».
Справа розглядалась колегією суддів: головуючий суддя Петренко Наталія Дмитрівна, судді Малярчук Ірина Анатоліївна та Оборотова Олександра Юріївна.
Постановою Одеського апеляційного господарського суду від 02.08.2018р. рішення суду першої інстанції від 11.04.2018р. залишено без змін.

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reyestr.court.gov.ua).

За повідомленням прес-служби суду