Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судовому засіданні по справі «2 травня» оголошено перерву

06 серпня 2018, 17:59

У провадженні Апеляційного суду Миколаївської області знаходиться кримінальне провадження за апеляційною скаргою прокурора відділу прокуратури Одеської області Купріної І.В. на вирок Іллічівського міського суду Одеської області від 18 вересня 2017 року відносно Альошина О.А., Власенка В.С., Глізнуци С.А., Грищука Є.В., Гулія Є.Б., Дзюбенка О.О., Довженкова С.О., Ємелянова М.І., Зайцева О.І., Зібницького В.В., Ковшова П.В., Корчинського С.М., Мефьодова Є.І., Михайлова В.Г., Романюка В.В., Рудика С.М., Сакаукова М.В., Шапки О.В., яким останніх виправдано за ч.2 ст. 294 КК України, та Суханова О.М. виправдано за ч.2 ст.294, ч.2 ст.263 КК України, у зв'язку з недоведеністю, що кримінальне правопорушення вчинене обвинуваченими.

Сьогодні, 06 серпня 2018 року о 10.00 год., колегія суддів Апеляційного суду Миколаївської області у складі головуючого М.П. Міняйла, суддів Н.В. Чебанової-Губарєвої та О.В. Куценко оголосила перерву у даній справі.

Так, судове засідання провадиться у режимі відеоконференції та частина учасників судового процесу знаходилися в Апеляційному суді Одеської області. У зв’язку з невідповідністю версій програм для відеоконференц-зв’язку «TrueConf»,  неможливо налагодити звуко відтворення з Апеляційним судом Одеської області та прийнято рішення про оголошення перерви до 10.00 год., 10 вересня 2018 року.

 

За повідомленням прес-служби суду