Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У приміщенні ВРП вибухових речовин не виявлено

01 серпня 2018, 18:57

Після завершення огляду приміщення Вищої ради правосуддя працівниками слідчо-оперативної групи, вибухотехнічної та кінологічної служб у приміщенні ВРП вибухових речовин не виявлено. Про це повідомив в.о. керівника секретаріату Вищої ради правосуддя Дмитро Зуб.

Д.Зуб також наголосив, що о 16:50 секретаріат Ради продовжив роботу. Нагадаємо, що на телефон Національної поліції у середу вранці надійшло повідомлення про замінування будівлі Роботу установи було зупинено о 10:30, усіх працівників та відвідувачів евакуйовано із будівлі. Зокрема, було зупинено засідання Другої та Третьої Дисциплінарних палат, які розпочали роботу о 10:00 1 серпня 2018 року.

Унаслідок надзвичайної події у засіданні Другої Дисциплінарної палати  було зроблено перерву до  09:50 6 серпня 2018 року. Водночас засідання Третьої Дисциплінарної палати після відновлення роботи установи було продовжено через значну кількість запрошених осіб, які прибули на засідання й разом із працівниками  секретаріату Ради очікували відновлення роботи ВРП.

Нагадаємо, що завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності є злочином, передбаченим частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України, який карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

 

Прес-центр судової влади України