Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Маневицькому районному суді Волинської області проведено навчання з питань пожежної безпеки  

22 червня 2018, 16:29

 

22 червня 2018 року у приміщенні Маневицького районного суду Волинської області провідними інспекторами Маневицького РВ УДСНС України у Волинській області капітаном Мифаніком С.С. та старшим лейтенантом Квачем О.С. було проведено навчання з суддями та працівниками апарату суду з питань пожежної безпеки.

Під час навчання працівників апарату суду ознайомлено з основними правилами пожежної безпеки в адміністративних будівлях, з вимогами Інструкції з пожежної безпеки під час перебування на робочих місцях та порядку сповіщення про пожежу.

Окрім цього провідні інспектори продемонстрували роботу вогнегасників, розповіли про принципи їх дії та особливості будови; пояснили, як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання.

Навчання було проведено з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів щодо недопущення виникнення пожеж.

Колектив Маневицького районного суду висловлює щиру подяку фахівцям Маневицького РВ УДСНС України у Волинській області за проведене навчання, адже здобуті знання та практичні навички сприятимуть підвищенню обізнаності про порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

За повідомленням прес-служби суду