Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новоодеський районний суд Миколаївської області спростовує недостовірну інформацію, оприлюднену Інтернет-виданням "from-ua.com"

22 червня 2018, 13:26

                             

З 19 червня 2018 року у мережі  Інтернет  розповсюджується інформація про те, що нібито «удалось узнать имена владельцев двух из 12 домов на этой территории. Первый – это очень известный в Одессе и Николаеве прокурор Николай Стоянов. О нем в СМИ есть масса различный скандальных историй. А вот второй владелец одного из домов нас удивил – это судья Новоодеского районного суда Николаевской области Деминская Олеся Ивановна. Судья находится только второй срок на своей должности, ее декларация ничем особо не примечательна, только квартира на муже (скромный начальник кадрового отдела на Николаевском бронетанковом заводе), квартира на дочери-студентке юридического факультета, автомобиль Форд Фиеста, и автомобиль MITSUBISHI на муже.

Вот так – одиозный и богатый экс-прокурор соседствует в незаконном котеджном городке на пляже в Коблево с скромной судьей Новоодесского районного суда» (мовою та з орфографічними  помилками оригіналу).

Ця  публікація оприлюднена в подальшому як результат журналістського розслідування невідомих журналістів: https://from-ua.com/news/448772-eks-oblastnoi-prokuror-i-raionnii-sudya-sosedi-v-nezakonnom-gorodke-pryamo-na-plyazhe-v-koblevo.html.

Новоодеський районний  суд Миколаївської області звертає увагу на необхідність  перевірки інформації перед її  публікацією та не припущення  використання замовних фейкових публікацій.

Так, вказана розповсюджена інформація є неправдивою, без зазначення джерел її походження. При цьому ця інформація не є оціночним судженням, оскільки оприлюднені факти можуть бути перевірені уповноваженими органами на предмет їх достовірності.

Відомості, вказані в декларація судді Новоодеського районного суду Миколаївської області Демінської О.І. і є загальнодоступними в мережі Інтернет і не містять відомостей щодо того, що їй або членам її родини належить  хоча б якийсь будинок чи земельна ділянка на узбережжі у с. Коблеве Миколаївської області.

При цьому слід зауважити, що ані судді Демінській О.І., ані її родичам взагалі ніколи не виділялася земельна ділянка на узбережжі у с. Коблеве Миколаївської області. Також, ні суддею, ні її родичам ніколи не набувалося право власності на  будинки та земельні ділянки у с. Коблеве Миколаївської області.

Інформація, розповсюджена в мережі Інтренет, є фейком, тобто не відповідає дійсності.  Недостовірна інформація, яка була поширена підлягає негайному спростуванню у всіх виданнях, які її розповсюджували.

 За повідомленням прес-служби суду