Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Монастириському районному суді Тернопільської області проведено навчання з питань пожежної безпеки  

22 червня 2018, 10:41

19 червня  2018 року у приміщенні Монастириського районного суду Тернопільської області    начальником Стариком В.Б. та головним інспектором Монастириського районного сектору Управління ДСНС у Тернопільській області Меленюком В.М. проведено навчання з суддями та працівниками апарату  суду  з питань пожежної безпеки.

Навчання  було спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки на об’єктах та робочому місці, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайної ситуації, застосування первинних засобів пожежогасіння.

Метою проведення пожежно-технічного навчання є підвищення пожежно-технічних знань працівників, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.

На завершення данного навчання працівники апарату суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради фахівців у галузі пожежної безпеки.

 

За повідомленням прес-служби суду