Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у крадіжці електромереж

22 червня 2018, 09:36

Слідчим суддєю Кілійського районного суду Одеської області  Манжос Н.В. розглянуто клопотання слідчого СВ Кілійського ВП Ізмаїльського ВП ГУНП в Одеській області Лунгу А. Г., за погодженням з прокурором Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області Порущенко Є. В., про обрання запобіжного заходу  чоловіку раніше тричі судимому, який обвинувачується в крадіжці  електричних кабелів за чотирма кримінальними провадженнями та спричинив матеріальну шкоду КП «Жилсервіс».

Особа здійснювала крадіжку багатожильного мідного електричного кабеля марки ПВЗ 1х16 загальною довжиною  210 метрів, чим спричинила матеріальну шкоду КП «Жилсервіс» на загальну суму 7190 гривень.

Моральну шкоду зазнали на травневі свята мешканці багатоповерхових будинків,  які кілька днів перебували без електропостачання.

До 31 річної особи застосувано  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб в межах строку досудового розслідування.

 За скоєний злочин ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років та відповідно до ст.12 КК України відноситься до  злочину середньої тяжкості.

 

За повідомленням прес-служби суду