Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Професійна етика працівників апарату суду

15 червня 2018, 11:40

15 червня 2018 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Апеляційним судом міста Києва проведено семінар для працівників апарату цього ж суду “Етичні основи судової діяльності та професійна етика працівників апарату суду. Дрес-код. Етика поведінки працівників суду в соціальних мережах”.

Семінар провела суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко.

У ході інтерактивної лекції з використанням презентації Power Point   викладач розповіла про етичні основи судової діяльності,  професійну етику працівників суду як чинник, що впливає на формування громадської думки, правила поведінки працівника суду, адже результатом здорового мікроклімату в колективі суду є шанобливе відношення працівників як до своїх колег, так і до відвідувачів суду.

Олена Панченко надала учасникам семінару корисні рекомендації щодо надання якісних судових послуг із дотриманням службового етикету. Також викладач ознайомила з правилами дрес-коду, надала практичні поради з етики поведінки  працівників суду в соціальних мережах.

Разом з тим, на розгляд аудиторії було представлено відеоролики з демонстрацією різного роду життєвих ситуацій, які мали місце в судових установах. Учасники семінару провели “роботу над помилками” за результатами перегляду відео, обговорили поведінку конкретних учасників зйомки та запропонували можливі шляхи уникнення таких ситуацій. Кожен з учасників висловив свою думку та взяв участь у дискусії з колегами і викладачем.

За повідомленням прес-служби НШСу