Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Ради суддів України Олег Ткачук з робочим візитом відвідав Сихівський районний суд м.Львова

15 червня 2018, 11:03

         14 червня 2018 року  Сихівський районний суд м.Львова з робочим візитом відвідали Голова Ради суддів України Олег Ткачук, члени Ради суддів України Володимир Кравчук та Андрій Жук, а також начальник Територіального управління державної судової адміністрації  України в Львівській області Віктор Дейнека.

         Олег Ткачук разом з колегами оглянули приміщення суду та поспілкувались з працівниками апарату суду.

        

         Історія суду.

         Розпочав свою діяльність Сихівський районний суд м.Львова 01 серпня 2002 року за адресою:  м.Львів, вул.Личаківська, 128.

З 05 січня 2004 року Сихівський районний суду м.Львова знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Чоловського,2, та розташований на четвертому та п’ятому поверхах. В цьому ж будинку розташовані Галицький районний суд м.Львова, Львівський окружний адміністративний суд та Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України.

Сихівський районний суд є судом першої інстанції і розглядає справи, віднесені процесуальним законом до його підсудності, а саме: цивільні, адміністративні та кримінальні справи, а також справи про адміністративні правопорушення.

         На даний час Сихівський суд займає площу 2153 кв.м та обладнаний    6 залами судових засідань для розгляду цивільних та кримінальних справ, кабінетами суддів, що з’єднані з приймальними, де знаходяться робочі місця помічників та секретарів судових засідань. У приміщенні суду є архів, де зберігаються судові справи з 2002 року, а також працюють чотири канцелярії: загальна, цивільна, кримінальна та адміністративна, які щоденно здійснюють прийом громадян.

         На цей час штатний розклад Сихівського районного суду м.Львова налічує 54 штатних одиниць, з яких  12 суддів.

         З 2002 року по теперішній час Сихівський районний суд м.Львова очолює Лєсной Сергій Євгенович.

 

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду