Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Укладено Меморандум про взаємодію та співробітництво між Апеляційним судом Кіровоградської області та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги  

11 червня 2018, 16:30

8 червня 2018 року між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Кіровоградській області та Апеляційним судом Кіровоградської області був укладений Меморандум  про співпрацю.

Документ підписали директор Регіонального центру з надання БВПД Леонід Кропліс та голова Апеляційного суду Кіровоградської області Валерій Драний. До події підписання меморандуму долучилися директор Кропивницького місцевого центру з надання БВПД Станіслав Березніченко, суддя-спікер Апеляційного суду Кіровоградської області Людмила Дьомич, а також практикуючі адвокати Микола Пільгуй та Олексій Пільгуй.

Метою Меморандуму Сторонами визначено консолідацію зусиль, спрямованих на гарантоване дотримання прав і свобод людей, зокрема, права на безоплатну правову допомогу. Цією метою були обумовлені і напрямки співпраці.

Сторони в рамках співпраці визначили пріоритетним проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей та інших комунікаційних заходів, з метою підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав та реалізації права на безоплатну правову допомогу.

  

За повідомленням прес-служби суду