Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відсторонив від посади офіцера патрульної поліції, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди

16 травня 2018, 09:14

15 травня 2018 року, слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто клопотання слідчого про відсторонення від посади інспектора роти № 3 батальйону № 3 УПП в області ДПП НП України, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Нагадаємо, патрульний підозрюється у вимаганні та одержанні від місцевого мешканця 10 тис гривень за не притягнення його до відповідальності за ст.130 КУпАП.

10 травня 2018 року, після одержання неправомірної вигоди, офіцера поліції було затримано у порядку ст.208 КПК України. Наступного дня, обрано, за клопотанням слідчого, запобіжний захід у виді домашнього арешту.

У судовому засіданні щодо відсторонення від посади, прокурор клопотання підтримав. Захисник підозрюваного також не заперечував проти застосування зазначеного заходу забезпечення, з підстав співпраці з органами досудового розслідування.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя ухвалила відсторонити підозрюваного від посади до 10.07.2018 року, вилучити на час застосування зазначеного заходу забезпечення його службове посвідчення.

 

За повідомленням прес-служби суду