Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верхньорогачицький райсуд Херсонської області оприлюднив результати опитування громадян - відвідувачів суду

30 березня 2018, 12:56

З 15 березня 2018 року по  30 березня  2018 року у Верхньорогачицькому районному суді Херсонської області  проведено опитування громадян – відвідувачів суду. Кожному відвідувачеві було повідомлено про мету опитування та при цьому було запропоновано заповнити анкету.

За підрахованими даними встановлено, що в опитуванні прийняли участь 27 громадян – відвідувачів суду. Проаналізувавши висловлену в анкетах думку громадян – відвідувачів можна дійти висновку, що вони в переважній більшості позитивно оцінюють роботу  Верхньорогачицького  районного суду Херсонської області.

Зокрема, з підрахованих відповідей на питання щодо оцінки зручності умов перебування громадян проаналізовано, що зручність умов перебування громадян у суді оцінено на «відмінно» - 9 ( 33% всіх опитаних ), «добре» - 13 ( 48% всіх опитаних ), «задовільно»-5 (19% всіх опитаних)

Загалом 100% опитаних надали позитивні відповіді по даному питанню.

Повноту, якість та доступність інформації для відвідувачів суду, відмітили оцінкою «відмінно» - 10 ( 37% всіх опитаних ), «добре» - 15 ( 56% всіх опитаних ), «задовільно»-2(7% – всіх опитаних ). Загалом 100% опитаних надали позитивні відповіді по даному питанню.

Ефективність роботи суду оцінили оцінкою «відмінно» - 11 ( 41% всіх опитаних ), «добре» - 14 ( 52% всіх опитаних ), «задовільно»-2 (7% всіх опитаних). Загалом 100% опитаних надали позитивні відповіді по даному питанню.

На питання щодо ставлення суддів до відвідувачів суду (сторін по справі) відповіли, що судді ставляться до них коректно та ввічливо-27 осіб , що становить загалом 100% опитаних .

Коректне та ввічливе ставлення працівників суду до відвідувачів суду підтверджено 26 особами ( 96,3 % всіх опитаних ), скоріше так – 1 особа ( 3,7% всіх опитаних ). Загалом       100 % опитаних надали позитивні відповіді по даному питанню.

Ставлення осіб щодо забезпечення справедливого, незалежного та неупередженого судового розгляду справ розподілились наступним чином: 26 осіб, що становить 96,3% всіх опитаних, відмітили справедливість, незалежність та неупередженість при розгляді справ судом, скоріше так – відповіли 1 особа ( 3,7% всіх опитаних . Загалом 100 % опитаних надали позитивні відповіді по даному питанню).

Таким чином, проаналізувавши результати відповідей на висвітлені питання в анкеті, можна прийти до висновку, що в цілому громадяни-відвідувачі суду задоволені організацією роботи та ставленням суддів і працівників апарату Верхньорогачицького  районного суду Херсонської області до громадян – відвідувачів суду.

За повідомленням прес-служби суду