Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ізюмським міськрайонним судом Харківської області оголошено переможців конкурсу малюнків «Професія судді та судочинство очима дітей»

28 березня 2018, 14:42

          27 травня 2018 року Ізюмським міськрайонним судом Харківської області  оголошено переможців  конкурсу на кращий дитячий малюнок на тему «Професія судді та судочинство очима дітей».

            Конкурс малюнку проводився серед учнів Ізюмської дитячої художньої школи ім. С.І. Васильківського. Талановиті учасники, які виявили бажання прийняти участь у конкурсі, проявили високі здібності, креатив та фантазію у підготовці своїх робіт.

            Оголошення результатів конкурсу малюнків відбувалося в приміщенні суду. На урочисте нагородження були запрошені  всі учасники конкурсу у супроводі батьків та вчителів. З привітальним словом до дітей звернулися керівник апарату суду та директор Ізюмської художньої школи.   Суддя-спікер оголосив переможців, які, згідно голосування, набрали найбільшу кількість вподобань та нагородив переможців подарунками. За участь у конкурсі юні художники отримали солодкі подарунки.  Висловлюємо велику подяку всим учасникам конкурсу та викладачам художньої школи. Бажаємо юним талантам натхнення, творчих успіхів та омріяних перемог. Діти – це наше майбутнє, а  їх маленькі перемоги заслуговують нашої великої уваги.

 

За повідомленням прес-служби суду