Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи за обвинуваченням особи у шахрайстві із використання завідомо підроблених документів призначено на 19 квітня 2018 року

28 березня 2018, 13:40

Судове засідання в справі за обвинуваченням в шахрайстві призначено на 11-00 годину 19 квітня 2018 року в Бердянському міськрайонному суді Запорізької області.

Справа розглядається суддею Кошевою О.А.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 310/6853/17.

Інформаційно: громадянка Б. обвинувачується в тому, що  в період з вересня 2015 року по листопад 2015 року не маючи на те законних підстав, шляхом надання засобів, знарядь злочину та усунення перешкод, виступаючи посібником в незаконному заволодінні грошових коштів шляхом обману, з метою використання завідомо підроблених документів здійснила прийом без відповідних довіреностей завідомо підроблених громадянином К. офіційних документів – заяв на запит пенсійної справи з іншого району та заяв про нарахування суми пенсій на поточний рахунок. З метою використання завідомо підроблених документів, завірила копії паспортів, довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру, тим самим сформувала підготовчі пенсійні справи, які в подальшому надала керівництву БОУПФУ України в Запорізькій області, на підставі яких було здійснено нарахування пенсійних виплат на суму 93537,39 грн., які були отримані через банкомат громадянином К.

 

Фото з мережі Інтернет

За повідомленням прес-служби суду