Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Апеляційного суду Кіровоградської області взяв участь у семінарі «Проблемні питання представницької діяльності органів прокуратури в умовах законодавчих змін»

26 березня 2018, 09:06

Прокуратурою Кіровоградської області 23 березня 2018 року проведено семінар на тему  «Проблемні питання представницької діяльності органів прокуратури  в умовах законодавчих змін» за участю керівників місцевих прокуратур, їх заступників, представників Державної виконавчої служби області.

Секретар судової палати у цивільних справах апеляційного суду, суддя Олександр Карпенко взяв участь у обговоренні питання щодо здійснення прокурором представницької діяльності в суді, зазначивши, що участь органів прокуратури області у судовому процесі в інтересах держави організована на належному рівні, про що свідчать статистичні дані за 2017 рік та станом на березень 2018 року.

Звернув увагу на зміни в законодавстві стосовно участі прокурора у судовому процесі, що відбулися у зв’язку з набранням чинності Цивільним процесуальним кодексом України в редакції Закону №2147-VІІІ від 3 жовтня 2017 року. Проаналізував О.Карпенко і практику Верховного суду щодо правовідносин за темою, а також відповів на запитання учасників семінару.

        

 За повідомленням прес-служби суду