Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звенигородський райсуд запрошує до співпраці місцеві навчальні заклади

23 березня 2018, 09:38

       

Загальновизнано, що демократична система може функціонувати найбільш ефективно лише у випадку, коли громадськість повністю поінформована. Більше того, через соціальний і технологічніий розвиток сучасне життя стало настільки складним, що органи судової влади часто володіють великою кількістю документів та інформації, що представляє суспільний інтерес і є суспільно важливими. Для забезпечення адекватної участі всіх у суспільному житті, необхідно забезпечити, з урахуванням неминучих виключень і обмежень, доступ громадськості до інформації, що знаходиться в розпорядженні державних органів всіх рівнів.

 Важливим напрямком комунікаційної діяльності Звенигородського районного суду Черкаської області є просвітницька діяльність

       Тому, на сьогоднішній день є вважливою  робота з учнівською та студентською молоддю,  яка направлена на  їх професійну орієнтацію, адже зацікавленість  у професії молоді, яка після навчання працюватиме у судах - є запорукою справедливого і неупередженого суду.

Звенигородський районний суд Черкаської області пропонує спільну організацію та проведення «Днів відкритих дверей у суді», в які працівники суду, судді, суддя-спікер розкажуть молоді про свої професійні обов’язки, щоденну діяльність та судовий процес, проведення «модельних судових засідань», тощо.

      Учні і студенти зможуть ознайомитися з приміщенням Звенигородського районного суду, почути історію суду і людей, які багато років життя віддавали суддівству, а також тих, хто працює у суді.

      Також суд пропонує бути слухачами у відкритих судових засіданнях у кримінальних або цивільних справах, у справах про адміністративні правопорушення.

     

Для узгодження дати й часу зустрічі, а також уточнення інших організаційних питань, просимо повідомити завчасно зручним для Вас способом:

-  на електронну адресу суду  inbox@zv.ck.court.gov.ua

- за телефоном (04740)2-65-75– заступник керівника апарату суду, (прес-секретар) Костенко Тетяна Василівна

- за адресою: Черкаська обл., м. Звенигородка, проспект Шевченка 12-а, 2 поверх. 

    Дуже сподіваємося почути від Вас пропозиції, а також визначення подальших кроків до співпраці!

 

За повідомленням прес-служби суду