Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Національна школа суддів України посилює співпрацю із Вищою радою правосуддя

22 березня 2018, 18:02

21 березня 2018 року відбулася зустріч представників Національної школи суддів України та Вищої ради правосуддя за участі менеджменту Українсько-канадського проекту “Підтримки судової реформи в Україні”.

Основною темою для обговорення стали ключові аспекти співпраці з підготовки навчального курсу для суддів з питань дисциплінарного провадження та проведення суміжних наукових досліджень проблем дисциплінарної відповідальності суддів.

Національна школа суддів України була представлена проректором Наталією Шукліною і начальником відділу науково-методичного забезпечення діяльності ВККС України та ВРП Олександром Іщенком. Участь у заході від Вищої ради правосуддя взяли заступник Голови Вадим Беляневич, члени Ради Тетяна Малашенкова і Наталя Волковицька, керівник служби інспекторів Володимир Куценко та начальник відділу міжнародного співробітництва Владислав Гуртенко

Українсько-канадський проект “Підтримка судової реформи в Україні” був представлений директором із юридичних та освітніх питань Національного суддівського інституту Канади Дональдом Чіассоном та менеджером Проекту Ігорем Осикою.

Учасники зустрічі обмінялися думками щодо обговорюваних питань та погодили вектор подальших спільних кроків на найближчий період. За результатами зустрічі було досягнуто згоди щодо концептуальних положень співпраці та створення плану взаємодії на 2018-2019 роки.

 

За повідомленням прес-служби НШСУ