Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дергачівський райсуд Харківської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В»

22 березня 2018, 12:47

Дергачівський  районний суд Харківської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В»

(секретар суду)

 Дергачівський районний суд Харківської області (  62300, Харківська область, м. Дергачі, вул. 1 Травня № 63) оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади державної служби категорії «В»:

  • 1 вакансія секретар суду – безстрокове призначення.

            Дата, час і місце проведення конкурсу: 20 квітня 2018 року, о 12:00 год., Дергачівський районний суд Харківської області, адреса: 62300, Харківська область, м. Дергачі, вул. 1 Травня № 63.

                  Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмову заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2  до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016р. №246), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння українською мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування).

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Крім зазначених вище документів, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може додати до заяви про участь у конкурсі й інші документи, у тому числі документи про підтвердження досвіду роботи.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016  № 246, про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби. (оприлюднення вищевказаної інформації  - 22 березня 2018, кінцевий термін прийняття документів – 05 квітня 2018 року).

Умови проведення конкурсу розміщено на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби, а також у розділі «вакансії» на офіційному веб-сайті Дергачівського районного суду Харківської області http://dr.hr.court.gov.ua.

 В умовах проведення конкурсу зазначено інформацію щодо посадових обов’язків,  умов оплати праці, вимог до професійної компетентності кандидата на посаду.

 Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: заступник керівника апарату Дергачівського районного суду Харківської області – Садикова Світлана Петрівна (Харківська область, м. Дергачі, вул. 1 Травня № 63, каб. № 12; тел. (0263) 3-02-62.

 Документи подаються до кабінету № 12 (1-й поверх), відповідно до графіка роботи суду: з понеділка по четвер з 08-00 год. до 17-00 год., п’ятниця з 08-00 до 15 - 45 год., перерва з 13-00 год. до 13-45 год.

Умови конкурсу (для завантаження - перейдіть за посиланням).

За повідомленням прес-служби суду